Col·laboració amb Ninus

Ergokids-Albera també fa col·laboracions amb diversos projectes, i avui us volem presentar Ninus.

Ninus és una eina d’avantguarda que utilitza les tecnologies més capdavanteres per a potenciar l’aprenentatge dels més petits. Amb una projecció a terra amb la qual els nens i nenes interactuen, creant una experiència vivencial única i motivadora, fent-los protagonistes del seu propi aprenentatge.

Els responsables d’aquest projecte ens van sol·licitar col·laboració per canviar el moble el qual alberga tot els elements tecnològics: projector, càmera interactiva i ordinador. Després de vàries reunions, vam realitzar el canvi que estaven buscant amb un resultat més reduït i àgil que l’anterior.

 

El canvi que es va realitzar va ser per un costat les mides del moble, realitzant una reducció d’aquestes, es va aconseguir un moble més còmode de desplaçar per les diferents aules. També es va treballar amb la gamma de colors, passant a un moble de colors més neutrals i naturals.

Us deixem amb un video de presentació del projecte i si voleu conèixer més sobre aquest i les seves possibilitats no dubteu en passar-vos per la seva pàgina Ninus.