Nosaltres

Què fem?

Mobles pensats per desenvolupar les seves possibilitats d’expressió, de concentració, de relació amb els companys i de coneixement del seu cos. Tot això ho fem nodrint-nos de les observacions i les recomanacions de professionals que treballen cada dia amb els més petits i posant la nostra experiència a disposició de l’equip educatiu, per poder donar una resposta conjunta a les necessitats dels infants.

El nostre compromís és oferir productes de qualitat que potenciïn l’ergonomia, l’estètica i la perdurabilitat en el temps. Per això utilitzem només fusta de pi massís i contraplacats de bedoll o pollancre, que ens permeten acabats arrodonits per augmentar la seguretat dels mobles. Els elements metàl·lics ocults, l’absència d’estelles i la utilització de vernís ecològic, contribueixen a donar encara més qualitat, seguretat i durabilitat als mobles, que obtenen la certificació europea amb la Marca de Qualitat Tecnalia.

La nostra proposta no s’acaba a les aules, ja que també oferim un ampli ventall de jocs i estructures exteriors. Per aquests elements utilitzem fusta tractada per exterior amb la certificació de gestió forestal sostenible FSC i s’acompleixen, igualment, les normatives de seguretat amb la certificació d’Aiju.

Filosofia de l’equipament Albera?

Equipament pensat a ulls d’infant. La filosofia de la nostra empresa es basa en el respecte a les capacitats dels infants i a totes les seves possibilitats de desenvolupament, a partir de l’observació en els seus entorns de joc i de vida quotidiana. També pretenem facilitar un acompanyament de qualitat per part dels adults, afavorint la seva tasca de suport amb elements a l’abast i postures adequades.

Qualitats  específiques de l’equipament Albera:

  • Formes Abstractes. Permeten a l’infant exercir la seva llibertat a través del joc tàctil, visual i psicomotriu.
  • Mesures Ergonòmiques. Contemplen la llibertat de moviment de l’infant en el joc: estirat, al terra, a la gatzoneta, de genolls, assegut i dret. Reivindiquem l’horitzontalitat, el dret a fer, jugar, en posició horitzontal.
  • Perdurabilitat, presència estètica i fortalesa, perdurable en el temps.

Com ho fem?

Realitzem un estudi constant de les necessitats que poden tenir les escoles i actualitzant la nostra gamma de productes. Oferint mobiliari infantil amb un disseny més innovador, atractiu i perdurable.

A Albera treballem produint mobles de màxima qualitat, validats pels certificats de qualitat que ens acrediten, Tecnalia i Aiju, i garantitzen un màxim control en la producció i disseny dels productes.

Al llarg del 2016, vam signar alguns acords de col·laboració:

  • Amb l’Inst. d’Ornitologia de Catalunya (ICO), treballem per fer arribar el món dels ocells a les escoles.
  • I, gràcies a un acord amb l’Institut Lòczy d’Hongria i l’Ass. Pikler, som fabricants autoritzats de mobiliari Pikler®.