Què fem

Des de fa més de 30 anys, a Albera ens dediquem a l’assessorament, el disseny, la fabricació i el manteniment de mobiliari per a espais educatius de 0 a 6 anys. Oferim a les escoles un mobiliari segur i de qualitat, amb un estil propi que potencia la creativitat i la motivació dels infants.

Mobles pensats per desenvolupar les seves possibilitats d’expressió, de concentració, de relació amb els companys i de coneixement del seu cos. Tot això ho fem nodrint-nos de les observacions i les recomanacions de professionals que treballen cada dia amb els més petits i posant la nostra experiència a disposició de l’equip educatiu, per poder donar una resposta conjunta a les necessitats dels infants.

El nostre compromís és oferir productes de qualitat que potenciïn l’ergonomia, l’estètica i la perdurabilitat en el temps. Per això utilitzem només fusta de pi massís i contraplacats de bedoll o pollancre, que ens permeten acabats arrodonits per augmentar la seguretat dels mobles. Els elements metàl·lics ocults, l’absència d’estelles i la utilització de vernís ecològic, contribueixen a donar encara més qualitat, seguretat i durabilitat als mobles, que obtenen la certificació europea amb la Marca de Qualitat Tecnalia.

La nostra proposta no s’acaba a les aules, ja que també oferim un ampli ventall de jocs i estructures exteriors. Per aquests elements utilitzem fusta tractada per exterior amb la certificació de gestió forestal sostenible FSC i s’acompleixen, igualment, les normatives de seguretat amb la certificació d’Aiju.